Ensi vuoden tapahtumakalenterista on poistunut Jyväskylän Paviljongissa järjestettäviksi aiottu Kuljetus 2025 -tapahtuma. Viimeksi vuonna 2023 järjestetyn tapahtuman jatkoa piti seurata ensi keväänä, mutta tämän hetken arvion mukaan seuraava mahdollinen vuosi voisi olla 2026.

Ensi keväälle aiotun Kuljetus 2025 -tapahtuman lisätietoja on odotettu tämän vuoden lähestyessä loppuaan, mutta hiljaisuus on ilmeisesti ollut merkki pahaenteisyydestä. Kentällä erityisesti suuren yleisön joukossa on liikkunut monenlaista huhua ja epätietoisuutta, eikä virallista tiedotetta asiasta ole annettu, mutta Metsätrans-lehti uutisoi hiljattain messujen peruuntumisesta.

Uutisen mukaan asiaa on tiedusteltu suoraan Autotuojat- ja teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kalliolta. Hänen mukaansa autotuojien raskaan kaluston johtoryhmä on päättänyt viime talvena, että tapahtumaa siirretään. Kyseisessä johtoryhmässä edustettuna ovat kaikki kuorma-automaahantuojat. Tämän hetken tiedon mukaan messut voitaisiin järjestää seuraavan kerran vuonna 2026, mutta lopullinen päätös, kuten myös ratkaisu paikasta ja ajankohdasta tehdään vasta myöhemmin. Edellisen kerran Kuljetus-tapahtuma järjestettiin Jyväskylässä mm. pandemian ja sen aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi pitkäksi venyneen tauon jälkeen vuonna 2023.